Produkter för ricotta ost (12)

350g Ren Fårmjölk Ricotta - Ricotta

350g Ren Fårmjölk Ricotta - Ricotta

Ricotta är en biprodukt som erhålls från vasslen som blir kvar efter osttillverkning. För att få en mjukare och mer delikat ricotta berikas vasslen med tillsats av färsk mjölk. Produkten erhålls genom att värma vasslen till en temperatur av cirka 80°C och förpackas i en termosvetsad behållare som väger cirka 2 kg. Utmärkt att njuta av som den är, samt med socker, choklad, alkermes och annat. I köket kan man göra utsökta desserter och även läckra salta rätter som ravioli och cannelloni fyllda med ricotta och spenat. Vikt på fuscella cirka 350 g.
Ravioli Ricotta e Spinaci

Ravioli Ricotta e Spinaci

Dessa gröna färska ravioli, fyllda med ricotta och spenat, är en tidlös klassiker inom den italienska kulinariska traditionen, perfekt balanserade mellan enkelhet och elegans. Pastadegen är grön eftersom den blandas med spenat och kännetecknas av sin silkeslena konsistens, idealisk för att elegant omsluta den delikata och rika fyllningen.
REN FÅR RICOTTA - Ricotta

REN FÅR RICOTTA - Ricotta

Ricotta är en biprodukt som erhålls från vasslen som blir kvar efter osttillverkning. För att få en mjukare och mer delikat ricotta berikas vasslen med tillsats av färsk mjölk. Produkten framställs genom att värma vasslen till en temperatur av cirka 80 °C, varefter den kyls ner för att sedan överföras till homogenisatorn, som slätar ut den och värmer den till en temperatur av 72 °C. När de speciella behållarna är fyllda, överförs ricottan till en kylcell för att snabbt sänka temperaturen till 2 °C. Utmärkt att njuta av som den är, samt med socker, choklad, alkermes och annat. I köket kan man skapa fantastiska desserter och även läckra salta rätter som ravioli och cannelloni fyllda med ricotta och spenat. Finns i termosvetsade förpackningar med en vikt av cirka kg. 1,2 och kg. 2,00
FÅRMJÖLK RICOTTA KG 2,00 - Ricotta

FÅRMJÖLK RICOTTA KG 2,00 - Ricotta

Ricotta är en biprodukt som erhålls från vasslen som blir kvar efter osttillverkning. För att få en mjukare och mer delikat ricotta berikas vasslen med tillsats av färsk mjölk. Produkten erhålls genom att värma vasslen till en temperatur av cirka 80°C och förpackas i en termosvetsad behållare som väger cirka 2 kg. Utmärkt att njuta av naturell samt med socker, choklad, alkermes och annat. I köket kan man göra utmärkta desserter och även läckra salta rätter som ravioli och cannelloni fyllda med ricotta och spenat. Vikt på fuscella kg. 2,00 cirka
Blandad Ricotta Valdorcia - Ricotta

Blandad Ricotta Valdorcia - Ricotta

Ricotta är en biprodukt som erhålls från vasslen som blir kvar efter osttillverkning. För att få en mjukare och mer delikat ricotta berikas vasslen med tillsats av färsk mjölk och grädde. Produkten framställs genom att värma vasslen till en temperatur av cirka 80 °C och förpackas sedan i en termosvetsad behållare som väger cirka 2 kg. Utmärkt att njuta av som den är, samt med socker, choklad, alkermes och annat. I köket kan man göra utsökta desserter och även läckra salta rätter som ravioli och cannelloni fyllda med ricotta och spenat. Vikt på förpackningen ca 2,00 kg.
Ekologisk Får Ricotta T/S - Ricotta

Ekologisk Får Ricotta T/S - Ricotta

Vid slutet av osttillverkningen, med det kvarvarande ekologiska vasslen, produceras ekologisk ricotta. Som med andra ricottor berikas vasslen med färsk ekologisk mjölk, vilket är avgörande för att få en mjukare och krämigare ricotta. Utmärkt som den är, eller mycket smaklig med tillsats av choklad, socker eller rom. I köket kan den användas för att göra utsökta desserter eller pajer, men även läckra salta rätter som ravioli och cannelloni fyllda med ricotta och spenat. Termosvetsad behållare med en vikt av cirka kg. 2,00
RICOTTINA BIO/OMO - Ricotta

RICOTTINA BIO/OMO - Ricotta

Vid slutet av osttillverkningen, med det kvarvarande ekologiska vasslen, produceras ekologisk ricotta. Precis som med andra ricottor berikas vasslen med färsk ekologisk mjölk för att få en mjukare och krämigare ricotta. Produkten erhålls genom att värma vasslen till en temperatur av cirka 80°c, varefter den kyls ner för att sedan överföras till homogenisatorn, som slätar ut den och värmer den till en temperatur av 72°c. När de lämpliga behållarna är fyllda, överförs ricottan till en kylcell för att snabbt sänka temperaturen till 2°c. Utmärkt som den är, eller mycket god med tillsats av choklad, socker eller rom. I köket kan den användas för att göra utsökta desserter eller pajer, men även läckra salta rätter som ravioli och cannelloni fyllda med ricotta och spenat. Finns i termosvetsad behållare med en vikt av kg. 0,150 med fast vikt.
Ravioloni Sardi

Ravioloni Sardi

De stora sardiska ravioli är fyllda med ricotta (mjukt ost) och citron och förkroppsligar enkelheten och renheten i de medelhaviska smakerna, vilket erbjuder en fräsch och raffinerad kulinarisk upplevelse. Denna ravioli representerar en perfekt harmoni mellan sötman och den omslutande mjukheten hos ricottan och den citrusaktiga smaken av den vibrerande fräschören hos citronen, innesluten i en delikat pastadeg.
Tortelloni Prosciutto Crudo e Formaggio

Tortelloni Prosciutto Crudo e Formaggio

Våra tortelloni, stora ravioli i form av tortellini, fyllda med prosciutto crudo och ost, erbjuder en komplex och harmonisk smakupplevelse. Varje tugga är en explosion av välbalanserade smaker: sältan från prosciutto crudo, krämigheten och komplexiteten hos osten, kan glädja och tillfredsställa även de mest kräsna gommar.
Tortelloni med Prosciutto Crudo och Ost

Tortelloni med Prosciutto Crudo och Ost

Våra tortelloni, stora ravioli i form av tortellini, fyllda med prosciutto crudo och ost, erbjuder en komplex och harmonisk smakupplevelse. Varje tugga är en explosion av välbalanserade smaker: sältan från prosciutto crudo, krämigheten och komplexiteten hos osten, kan glädja och tillfredsställa även de mest kräsna gommar.
REN FÅR-RICOTTA HOMOGENISERAD 250g - Ricotta

REN FÅR-RICOTTA HOMOGENISERAD 250g - Ricotta

Ricotta är en biprodukt som erhålls från vasslen som blir kvar efter osttillverkning. För att få en mjukare och mer delikat ricotta berikas vasslen med tillsats av färsk mjölk. Produkten framställs genom att värma vasslen till en temperatur av cirka 80 °C, varefter den kyls ner för att sedan överföras till homogenisatorn, som slätar ut den och värmer den till en temperatur av 72 °C. När de speciella behållarna är fyllda, överförs ricottan till en kylcell för att snabbt sänka temperaturen till 2 °C. Utmärkt att njuta av som den är, samt med socker, choklad, alkermes och annat. I köket kan man göra fantastiska desserter och även läckra salta rätter som ravioli och cannelloni fyllda med ricotta och spenat. Tillgänglig i termosvetsad förpackning med en vikt av kg 0,250.
Hjärtan med Porcini-svampar

Hjärtan med Porcini-svampar

De hjärtformade färska ravioli, fyllda med porcini-svampar och ricotta, är ett sublime exempel på italiensk hantverk, designade för att tillfredsställa de mest krävande och sofistikerade smaklökarna. Den färska pastadegen formas till små hjärtan, en symbol för passion och kulinarisk hängivenhet. Fyllningen rymmer skatten av smaker från svampen och den fräscha delikatessen av ricotta.